Virginalul Negoiţă o vrea pe EBA

Dan Andronic, un insider atât al PNL, cât şi al PSD, s-a dovedit încă odată un foarte informat comentator al loviturilor pe sub centură administrate în ringul politic. A lansat pe blogul său o informaţie care s-a confirmat, cu o zi înainte de apariţia în presă a unei noi mişcări din spatele scenei unde se joacă circul mediatic al „scandalului Ridzi“.

7 afișări
Imaginea articolului Virginalul Negoiţă o vrea pe EBA

Virginalul Negoiţă o vrea pe EBA

Andronic scria: „Elena Băsescu va fi audiată în cazul Ridzi, sau ce se întâmplă atunci când ticăloşia şi prostia îşi dau mâna în Parlament...“ şi invoca un „mesaj primit aseară (n.r. luni seară) de la un politician foarte apropiat de Mircea Geoană. Citez: «Ultima oră : dacă nici cu asta nu reuşim să-l enervăm pe Băselu... Deci - am hotărât s-o chemăm pe EBA la audieri. Trebuie să ne aprobe preşedinta comisiei :-))))»

Citeşte toată ştirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici