Voicu îşi încheie cariera între borfaşi

Ironia sorţii face ca celebrul combinator Cătălin Voicu, rezolvatorul tuturor dosarelor pesediştilor penali, să ajungă chiar el în spatele gratiilor, locul de care se temea cel mai mult, conform propriilor declaraţii.

1 afișare
Imaginea articolului Voicu îşi încheie cariera între borfaşi

Voicu îşi încheie cariera între borfaşi

Nu i-au ajutat nici hårtiuţele, nici perucile, nici fetiţele cu care se lăuda colegului Alexandru Mazăre. Acum, Voicu are locul "însemnat cu cretă" în arest, potrivit expresiei sale favorite din stenograme. Conform deciziei Curţii Supreme, Caracatiţa Voicu se fezandează timp de 30 de zile de acum încolo la răcoare. Deşi mulţi colegi au sărit în apărarea sa, magistraţii Curţii Supreme au tras concluzia, în urma analizării cererii de arestare formulate de procurorii DNA, că senatorul PSD Cătălin Voicu prezintă pericol public şi au decis arestarea preventivă pentru nu mai puţin de 30 de zile a acestuia.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici