Voiculescu refuza 400 milioane de euro de la RTL!

Redactorul sef al "Gazetei Sporturilor", Catalin Tolontan, sustine pe blogul personal ca actionarii Trustului Intact au refuzat sa vinda posturile tv Antena 1, Antena 2 si Euforia TV catre RTL Germania.

1 afișare
Imaginea articolului Voiculescu refuza 400 milioane de euro de la RTL!

Voiculescu refuza 400 milioane de euro de la RTL!

"400 de milioane de euro. Aceasta a fost suma preliminara avansata de RTL pentru achizitia Antenei 1 si a posturilor din grup, mai putin Antena 3. Ar fi urmat un audit de durata si abia apoi o negociere detaliata. Dialogul, care dura de citeva luni la cererea RTL, s-a intrerupt, pentru ca diferenta intre cit ofera nemtii si cit ar dori actualii actionari este de peste 300 milioane de euro! In 2007, profitul inainte de impozitare al Antenei 1 este estimat la peste 20 milioane de euro", scrie Tolontan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici