Voodoo Vadim

Aneta Badiu este clarvazatoarea personala a lui Corneliu Vadim Tudor. Supranumita "vrajitoarea" de ghidusii din PRM, femeia este angajata de aproximativ trei ani la Camera pe post de expert parlamentar al grupului PRM din Camera Deputatilor, ne-au declarat surse din conducerea partidului. Desi nu trece pe la Parlament decat pentru a-si ridica salariul, potrivit surselor, ea are o menire deosebit de importanta: prevede viitorul Tribunului, il dezleaga pe acesta de farmece si il protejeaza de persoanele care degaja energii negative.

1 afișare
Imaginea articolului Voodoo Vadim

Voodoo Vadim

Sursele citate au insistat ca Aneta Badiu este doar o "persoana avida de bani, care isi asigura un trai mai mult decat decent satisfacand setea de paranormal a naivului Tribun". Drept urmare, in PRM, Vadim Tudor a capatat o noua porecla: "Voodoo". Pe de alta parte, credinta in ocultism si magie este stigmatizata de religia crestina, fapt care nu pare a-l deranja deloc pe Vadim, seful peremist nepierzand nici o ocazie pentru a se bate cu pumnul in piept ca este un crestin practicant. Aneta Badiu, o femeie trecuta de 35 de primaveri, i-a fost prezentata lui Vadim de catre unul dintre locotenentii sai credinciosi, deputatul de origine tatara, musulmanul Gelil Eserghep.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici