“Vor sa lege fedeles PSD si sa-l dea pe mana lui Basescu!“

Lupta pe scena politica este acerba. Fiecare competitor politic vrea sa administreze lovitura de gratie celuilalt. Indiferent de consecinte, indiferent de compromisuri. Au reaparut tradarile, in conditiile in care interesul personal al unora dintre liderii care au ajuns meteoric in fruntea unui partid bate, de departe, interesul partidului. Traian Basescu face ce stie mai bine, si anume, genereaza in continuare haos, scandaluri si neincredere pe esicherul politic. Obsesia acestuia fata de neutralizarea Stangii, a PSD, pare fara leac.

1 afișare
Imaginea articolului “Vor sa lege fedeles PSD si sa-l dea pe mana lui Basescu!“

“Vor sa lege fedeles PSD si sa-l dea pe mana lui Basescu!“

Ce poate fi mai usor pentru “presedintele-jucator“ cu destinele romanilor decat sa administreze lovitura decisiva acestui partid incomod ce sta ca o bariera in fata viselor de marire prezidentiale chiar din interiorul social-democratilor. Sau de la varful acestui partid? Astfel, au fost aruncate in eter promisiuni privind ipotetice functii de premier, iar altii au muscat nada. Consecintele pot fi dezastruoase. Iar personalitatea cea mai marcanta a social-democratiei, fondatorul PSD, senatorul Ion Iliescu a luat, inca o data, atitudine fata de pericolul in care se gaseste partidul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici