Zeci de mii de pelerini, la coadă la Moaştele Cuvioasei Parascheva

Procesiunile ocazionate de hramul Sfintei Cuvioasei Parascheva, care urmează să aibă loc pe 14 octombrie, când va fi oficiată Sfânta Liturghie, au atras, ca în fiecare an, un potop de pelerini dornici să se închine la moaştele depuse, de vineri, în faţa Catedralei Mitropolitane din Iaşi.

3 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de pelerini, la coadă la Moaştele Cuvioasei Parascheva

Zeci de mii de pelerini, la coadă la Moaştele Cuvioasei Parascheva

Credincioşii au stat la cozi lungi de sute de metri şi au aşteptat în fiecare zi câte şase-şapte ore pentru a ajunge la catafalcul Cuvioasei Parascheva.În decurs de 24 de ore, de sâmbătă până duminică la ora 10.00, circa 50.000 de persoane se închinaseră la Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva şi au participat la scurta procesiune care s-a desfăşurat ieri pe Bulevardul Ştefan cel Mare din centrul Iaşiului. Reprezentatul IJJ a estimat că numărul celor care participă în total la manifestările din decursul celor şase zile dedicate hramului Sfintei Cuvioasei Parascheva se va ridica la aproape un milion.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici