Zeci de muncitori chinezi cer ambasadei ajutor pentru repatriere

Zeci de cetateni chinezi, veniti sa munceasca in constructii in Romania, cer de mai multe saptamini ajutor pentru repatriere de la ambasada chineza, in fata careia si-au improvizat adaposturi, situatia lor fiind deja cunoscuta de misiunea diplomatica, dar si de institutiile statului roman.

1 afișare
Imaginea articolului Zeci de muncitori chinezi cer ambasadei ajutor pentru repatriere

Zeci de muncitori chinezi cer ambasadei ajutor pentru repatriere

Aproximativ 50 de muncitori chinezi care au lucrat in Bucuresti, in domeniul constructiilor, stau zi si noapte in fata Ambasadei Chinei in niste corturi improvizate si nu au bani de alimente, iar in timpul zilei li se alatura sute de concetateni, care le aduc si cite ceva de mincare. Ieri, mai multe persoane - cetateni de origine romana - le-au adus celor citeva sute de chinezi aflati in fata Ambasadei alimente, paturi, saltele, medicamente. Acestia au stat civilizat la rind asteptind cite un pachetel, iar dupa ce-l primeau, plecau usor capul in semn de multumire si se retrageau.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici