Ziaristii, alungati de bodyguarzi din curtea firmei care l-a platit pe ministrul justitiei

Firma la care Catalin Predoiu este cenzor, alaturi de fratele sau, face parte dintr-o adevarata suveica.

4 afișări
Imaginea articolului Ziaristii, alungati de bodyguarzi din curtea firmei care l-a platit pe ministrul justitiei

Ziaristii, alungati de bodyguarzi din curtea firmei care l-a platit pe ministrul justitiei

Greu de aflat cine este in spatele intregii tesaturi, fondurile pentru investitii provenind aproape in majoritate de la un off shore localizat in Irlanda, „Fox Finance Limited“. In spatele acestuia se afla un magnat elvetian, Roger Zannier, care din motive necunoscute, dar nu imposibil de banuit, a preferat sa investeasca anonim in industria confectiilor din Romånia. In apropierea imperiului sau din Romånia, ziaristii sunt declarati persona non grata.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici