Ziua cea mare a Americii

Tineri şi vârstnici, albi şi negri, studenţi şi familişti, oameni de condiţie bună sau modestă, americani din toate colţurile Statelor Unite au luat cu asalt capitala Washington pentru a fi martori la învestitura noului preşedinte, Barack Obama.

1 afișare
Imaginea articolului Ziua cea mare a Americii

Ziua cea mare a Americii

Nu mai puţin de două milioane de persoane erau aşteptate la National Mall pentru eveniment, un număr record pentru un oraş de 600.000 de locuitori. Kilometri de bariere s-au aflat de-a lungul perimetrului de securitate care a fost traversat ieri de tradiţionala paradă de învestitură între Capitoliu, sediul Parlamentului, şi Casa Albă.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici