Ziua maghiarilor, încinsă de radicali. Marko Bela: Presa incită. Vasile Blaga: Noi ne ocupăm de criză

CONFLICT Aleşii locali ai PCM şi autonomia Ţinutului SecuiescZiua maghiarilor, încinsă de radicali. Marko Bela: Presa incită. Vasile Blaga: Noi ne ocupăm de criză de Adrian POPESCU | ieri, 19:02 •foto(1)Ziua maghiarilor, încinsă de radicali. Marko Bela: Presa incită. Vasile Blaga: Noi ne ocupăm de criză "În sfârşit, avem şi noi ceva concret cu care să ne mândrim de 15 Martie", se felicitau între ei, vineri, la finalul reuniunii, liderii Consiliului Naţional Secuiesc şi ai Partidului Civic Maghiar, care s-au reunit pentru a lua "hotărâri de maximă importanţă pentru cauza sfântă a autonomiei teritoriale a Ţinutului Secuiesc".

6 afișări
Imaginea articolului Ziua maghiarilor, încinsă de radicali. Marko Bela: Presa incită. Vasile Blaga: Noi ne ocupăm de criză

Ziua maghiarilor, încinsă de radicali. Marko Bela: Presa incită. Vasile Blaga: Noi ne ocupăm de criză

Radicalii maghiari au primit, ieri, replica radicalilor români. La Cluj-Napoca, 100 de persoane au participat la un marş organizat de Noua Dreaptă. La Bucureşti, politicienii au reacţionat fiecare după propriul interes. Vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai, a acuzat "acţiuni provocatoare". Liderul UDMR, Marko Bela, a acuzat, în schimb, presa de "incitare", declarând că "nu înţeleg de ce au şocat hotărârile luate la Sfântu Gheorghe". În fine, Vasile Blaga a declarat, pentru Gândul, că "avem alte probleme de rezolvat, mult mai importante, în primul rând, o criză economică gravă."

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici