ZIUA NAŢIONALĂ, ACUM REDUSĂ CU 25 LA SUTĂ

Anul trecut au venit 10.000 de oameni la parada de sub Arcul de Triumf, ieri de abia s-au strâns 2.000. Bucureştenii ne-au spus că nu de drag au ieşit să vadă defilarea, nici din mândria de a fi români, ci mai mult pentru copiii lor, dornici să vadă pe viu blindate ca-n jocurile lor pe calculator.

5 afișări
Imaginea articolului ZIUA NAŢIONALĂ, ACUM REDUSĂ CU 25 LA SUTĂ

ZIUA NAŢIONALĂ, ACUM REDUSĂ CU 25 LA SUTĂ

În ultimii ani, te căţărai pe stâlpi şi pe băncuţe să apuci să vezi câte ceva din paradă, la Arcul de Triumf. Lumea venea puhoi, iar valurile de oameni cu tricolorul în mână nu se mai terminau. Era înghesuiala aia ca atunci când se dă ceva gratis. Se înşira lumea pe lângă gărduleţele albastre cu două ore înainte să înceapă parada, ca să prindă locul cel mai bun.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici