Zodiac electoral: Anul broaştei râioase

Au mai rămas 75 de zile până la alegeri. Dar, după vehemenţa cu care liderii PSD şi cei ai PDL se împroaşcă cu noroi în văzul lumii, pare că au mai rămas doar 75 de ore până la deschiderea secţiilor de votare.

3 afișări
Imaginea articolului Zodiac electoral: Anul broaştei râioase

Zodiac electoral: Anul broaştei râioase

Cele două partide care compun coaliţia de guvernare au intrat parcă în anul morţii. Nici o zi fără cel puţin câteva lovituri sub centură. Ameninţări, injurii, ofense, calomnii.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici