Advertorial. Belene - străluceşte din interior

O piele poate avea un aspect mereu tânăr şi sănătos atunci cand stilul de viaţă e unul echilibrat.

323 afișări
Imaginea articolului Advertorial. Belene - străluceşte din interior

Advertorial: Belene - străluceşte din interior

Aşadar, pe cât posibil, este necesară alegerea unei diete variate şi hrănitoare, fără expunerea excesivă a pielii la soare, evitarea fumatului, a consumului de alcool în exces şi, da, somnul ajută la menţinerea frumuseţii!

Pentru că după un somn bun, arătăm mult mai odihniţi, iar beneficiile se văd în primul rând pe pielea noastră. Însă pe măsură ce înaintăm în vârstă pielea îşi pierde din elasticitate, astfel apar primele riduri.

Belène® Skin Care, vine ca o soluţie naturală şi hrăneşte pielea din interior pentru un rezultat vizibil la exterior. Eficacitate dovedită în studii ştiinţifice.

Formulele complexe pe bază de acid hialuronic, siliciu şi colagen, au rolul de a hidrata, proteja şi menţine sănătatea pielii din interior cu rezultate vizibile la exterior, la doar după o lună de  utilizare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici