Aproape 178.000 de elevi sunt vaccinaţi cu cel puţin o doză

232 afișări
Imaginea articolului Aproape 178.000 de elevi sunt vaccinaţi cu cel puţin o doză

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a anunţat luni că aproape 178.000 de elevi cu vârste cuprinse între 12 şi 19 ani sunt vaccinaţi cu cel puţin o doză, iar peste 147.000 au schema completă.

„Vacanţa mare s-a terminat! Înainte de a pleca spre şcoală rezervă-ţi câteva minute şi discută cu copilul tău despre cum se poate proteja de infecţia cu noul coronavirus. Ia în calcul şi vaccinarea dacă fiul sau fiica ta are peste 12 ani”, a scris luni pe Facebook Andrei Baciu.

Acesta a anunţat că, potrivit datelor centralizate de INSP, până acum au fost vaccinate cu cel puţin o doză 177.801 persoane din categoria de vârstă 12-19 ani, din care 147.340 au deja schema completă.

„Toamna aceasta vom discuta mai mult despre responsabilitate, protecţie şi precauţie! Ne dorim ca şcolile să aibă porţile deschise până la sfârşitul anului şcolar şi vom căuta noi modalităţi prin care vaccinurile anti-covid să fie disponibile şi în unităţile de învăţământ”, a mai spus secretarul de stat.

Conform acestuia, cei mai mulţi elevi au fost vaccinaţi cu cel puţin o doză în Bucueşti (26.168), Cluj (11.121), Iaşi (8.730), Constanţa (7.495) şi Timiş (7.241).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elevi,
vaccinaţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici