Cadou neaşteptat. Olanda le trimite medicilor germani 4000 de heringi

272 afișări
Imaginea articolului Cadou neaşteptat. Olanda le trimite medicilor germani 4000 de heringi

Cadou neaşteptat. Olanda le trimite medicilor germani 4000 de heringi

Consiliul olandez care răspunde de comercializarea peştilor a declarat că prima captură de hering din 2020, care de obicei este scoasă la licitaţie pentru o cauză nobilă, va fi oferită cadou Germaniei.

4.000 de heringi campuraţi în noul sezon de pescuit urmează să le fie livraţi medicilor germani, ca mulţumire pentru tratarea pacienţilor olandezi cu Covid-19. Deliciile sărate vor ajunge la Spitalul Universitar din Münster, cel care a coordonat transferul pacienţilor olandezi către spitalele germane.

Peste 100 de pacienţi olandezi au fost trataţi în clinicile germane. Cu 28.000 de paturi de terapie intensivă, Germania a fost una dintre cele mai bine pregătite ţări.

“Maatjes” (olandeză) / “Matjes” (germană) este un file de hering marinat în saramură şi are carnea de culoare roşiatică. De obicei, matjes se serveşte cu multă ceapă, ardei, cartofi copţi şi sos de maioneză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici