Chinuită de spasme, Celine Dion „se roagă pentru un miracol” ca să-şi recapete sănătatea

Celine Dion „se roagă pentru un miracol”, în timp ce se luptă pentru sănătatea ei, spune sora artistei: „Are spasme imposibil de controlat”.

1227 afișări
Imaginea articolului Chinuită de spasme, Celine Dion „se roagă pentru un miracol” ca să-şi recapete sănătatea

Chinuită de spasme, Celine Dion „se roagă pentru un miracol” ca să-şi recapete sănătatea

Claudette Dion, în vârstă de 74 de ani, a declarat pentru Hello! Canada că ea şi familia nu pot face mare lucru pentru a o ajuta pe sora ei „puternică”, în vârstă de 55 de ani, şi pentru a-i "alina durerea".

"Ea face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică. Este o boală despre care ştim atât de puţine lucruri", a continuat Claudette: "Are spasme imposibil de controlat. (...) Nu putem face mare lucru pentru a o sprijini, pentru a-i uşura durerea. Ţinem pumnii pentru ca cercetătorii să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare", a împărtăşit ea.

Potrivit National Institutes of Health, sindromul persoanei rigide este o "tulburare neurologică rară şi progresivă" care poate provoca rigiditatea muşchilor din trunchi, braţe şi picioare.

Afectează aproximativ una din un milion de persoane.

Luna trecută, Claudette a dezvăluit că, în ciuda faptului că a lucrat cu "cei mai buni cercetători din domeniu", câştigătoarea premiului Grammy a înregistrat puţine îmbunătăţiri în ceea ce priveşte sănătatea sa.

"Nu putem găsi niciun medicament care să funcţioneze, dar este important să avem speranţă", a declarat Claudette pentru Le Journal de Montreal.

Celine şi-a dezvăluit diagnosticul în decembrie 2022, ceea ce a obligat-o să îşi întrerupă turneul mondial Courage World Tour.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
celine dion,
stare,
boala

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici