Computerul tomograf de la Spitalul Victor Babeş Timiş s-a stricat

  • Computerul tomograf de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara s-a stricat.
  • Autorităţile au anunţat că, până la schimbarea piesei schimbate, pentru cazurile grave va fi folosit CT-ul de la Spitalul Judeţean.
113 afișări
Imaginea articolului Computerul tomograf de la Spitalul Victor Babeş Timiş s-a stricat

Computerul tomograf de la Spitalul Victor Babeş Timiş s-a stricat

Primarul Timişoarei Dominic Fritz susţine că a discutat cu Ministerul Sănătăţii şi a cerut urgentarea achiziţiei unui computer tomograf, pe care Primăria Timişoara o cofinanţează cu 10%.

Edilul spune că documentele au fost deja transmise la Bucureşti de câteva săptămâni.

Acesta precizează că împreună cu directorii de spitale a găsit soluţii pentru rezolvarea problemei.

„Am făcut împreună un plan, ca până la schimbarea piesei stricate, care costă şi aceea câteva zeci de mii de euro şi va ajunge într-o săptămână, să fie folosit CT-ul de la Spitalul Judeţean pentru cazurile grave, iar pentru cazurile mai uşoare să fie folosit RX-ul de la Spitalul Municipal”, a scris pe Facebook Dominic Fritz.

Acesta susţine că în weekend şi de sărbători va fi detaşat la „Victor Babeş” personal specializat pentru operarea CT-ului de la alte unităţi medicale din Timişoara şi judeţ, pentru a degreva personalul spitalului de boli infecţioase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici