O mare companie opreşte producţia de pudră pentru copii. Produsul este acuzat că favorizează apariţia cancerului

Ameninţată de 40.000 de procese, Johnson&Johnson a decis să oprească producţia de pudră pentru copii din 2023.

2108 afișări
Imaginea articolului O mare companie opreşte producţia de pudră pentru copii. Produsul este acuzat că favorizează apariţia cancerului

O mare companie a oprit producţie de prudă pentru copii. Produsul este acuzat că produce cancer din cauza azbestului

J&J îşi opreşte producţia de pudră talc din 2023, iar în luare deciziei, procesele aflate pe rol au cântărit decisiv. O hotărâre luată în funcţie de cele 40.000 de litigii în care se acuză că produsul produce cancer din cauza prezenţei azbestului.

Gigantul american de produse farmaceutice şi de îngrijire personală optează, mai nou, pentru promovarea unei pudre pe bază de amidon de porumb, deja lansată pe pieţele americane şi canadiene.

„Continuăm să evaluăm şi să ne optimizăm portofoliul, pentru a fi mai bine poziţionaţi, pentru o creştere pe termen lung. Această tranziţie va ajuta la eficientizarea ofertei noastre de produse”, spune compania, continuând să susţină că pudra sa tradiţională de talc este sigură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici