VIDEO  (P) Accidentul vascular cerebral, o urgenţă majoră

  • Asimetrie facială, slăbiciune asimetrică a braţelor si dificultate in vorbire.
  • Dacă aţi observat oricare din aceste semne, apelaţi imediat serviciul medical de urgenţă.
152 afișări

„Asimetrie facială, slăbiciune asimetrică a braţelor si dificultate in vorbire.

Dacă aţi observat oricare din aceste semne, apelaţi imediat serviciul medical de urgenţă.

Accidentul vascular cerebral este întotdeauna o urgenţă, indiferent de mecanismul de producere - ischemic sau hemoragic.

Spitalul Clinic SANADOR, prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgenţe şi al Secţiei de Neurologie, este singurul spital privat din Bucureşti care acordă tratament de urgenţă prin tromboliză intravenoasă, pacienţilor care au suferit un accident vascular cerebral ischemic acut, aflaţi în fereastra terapeutică de 4,5 ore de la producerea accidentului vascular.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici