Vlad Voiculescu: 5 din 33 de candidaţi au promovat examenul pentru Casele de Asigurări de Sănătate

  • Numărul mic de admişi ar justifica faptul că au fost concursuri ”pe bune”.
  • Candidaţii care au obţinut peste 7 vor susţine un interviu în următoarele zile.
632 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu: 5 din 33 de candidaţi au promovat examenul pentru Casele de Asigurări de Sănătate

Vlad Voiculescu: 5 din 33 de candidaţi au promovat examenul pentru Casele de Asigurări de Sănătate

”Tocmai s-au afişat rezultatele examenului naţional scris pentru casele judeţene de sănătate. 5 din 33 au promovat”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Vlad Vocilescu, fost ministru al Sănătăţii.

Acesta a precizat că, pentru promovare, candidaţii trebuiau să ia note peste 7, dar că 19 dintre ei au obţinut note sub 5. Alţi 21 dintre cei 54 de candidaţi înscrişi nu s-au prezentat la concurs.

”Mai e mult până departe. Concursurile pe bune sunt însă un început bun”, a completat fostul ministru al Sănătăţii.

Potrivit CNAS, contestaţii se pot depune până în 10 mai la sediul instituţiei.

Candidaţii care au obţinut peste 7 vor susţine un interviu în următoarele zile.

Unul dintre motivele invocate de apărătorii lui Voiculescu atunci când a fost demis a fost acela că politicianul îşi propusese să se ia la trântă cu ”mafia din Sănătate”.

Asta se traducea prin dorinţa de a asigura, în calitate de ministru al Sănătăţii, un concurs onest pentru ocuparea unor poziţii-cheie din sistem, precum cele de la Casa Naţională de Sănătate şi de la Casele Judeţene de Sănătate, instituţii unde s-ar da cele mai puternice ”tunuri financiare”.

Prin mesajul de vineri seară, Voiculescu dă de înţeles că şi-ar fi făcut bine treaba în privinţa organizării concursurilor, numărul mic de promovaţi explicând exigenţa ministerului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici