12 muncitori chinezi care lucrează la o fabrică din judeţul Buzău au fost izolaţi la domiciliu când s-au întors la în România

Un număr de 12 muncitori chinezi care lucrează la o fabrică din Pârscov, judeţul Buzău, au fost izolaţi la domiciliu timp de două săptămâni la întoarcerea în România, autorităţile anunţând că niciunul nu are simptome de infecţie cu coronavirus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1192 afișări
Imaginea articolului 12 muncitori chinezi care lucrează la o fabrică din judeţul Buzău au fost izolaţi la domiciliu când s-au întors la în România

12 muncitori chinezi care lucrează la o fabrică din judeţul Buzău au fost izolaţi la domiciliu când s-au întors la în România

Denisa Irimia, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că 12 persoane din China, angajate la o fabrică din Pârscov, s-au întors, duminică, în România, după ce au petrecut acolo sărbătorile. La întoarcerea în ţarp, toţi au fost izolaţi la domiciliu pentru 14 zile.

Potrivit lui Irimia, niciunul nu are semne de infecţie cu coronavirus, dat medicii îi vor monitoriza cât sunt în carantină.

Irimia a mai precizat că trei dintre muncitori sunt izolaţi la domiciliul lor din Buzău, iar ceilalţi nouă sunt în Pârscov.

Pe lângă cei 12 muncitori, alte şapte persoane din Buzău sunt monitorizate de autorităţi după ce s-au întors recent din China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici