16 şantiere deschise în spitalele din Capitală

Primarul general Nicuşor Dan anunţă că sunt investiţii la mai multe spitale din Bucureşti, în prezent fiind deschise 16 şantiere.

258 afișări
Imaginea articolului 16 şantiere deschise în spitalele din Capitală

Sursa foto: Facebook/Nicuşor Dan

„Continuăm să investim în sănătate, pentru a spori calitatea îngrijirilor din unităţile spitaliceşti. În acest moment, avem deschise 16 şantiere. Reparăm, reabilităm şi modernizăm spitalele „Sf.Luca”, „Victor Babeş”, „Dr. Ion Cantacuzino”, „Colentina”, „Sf.Ştefan”, „Prof. Panait Sârbu”, „Prof. Dr. Theodor Burghele”, „Sfânta Maria” şi Ambulatoriu de Ortodonţie şi Stomatologie Preventivă al Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dan Theodorescu””, spune Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, la spitalele „Colentina” şi „Victor Babeş” se fac investiţii şi în lucrări de construcţie, amenajări şi dotări.

Noi dotări au loc şi la „Foişor”, unde se şi reconstruieşte/reamenajează.

La Centru pentru Persoane din Grupuri Vulnerabile sunt făcute reamenajări.

Potrivit lui Dan, spitalele în care sunt deschise şantierele fac parte din cele 19 unităţi din subordinea ASSMB, instituţie aflată în coordonarea viceprimarului Horia Tomescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici