18 români la bordul navei eşuate în Ucraina

Nava care a eşuat, miercuri, în apele teritoriale ale Ucrainei are la bord 18 marinari români, armatorul fiind o firmă din Constanţa, Metkar Shipping and Trading.

15 afișări
Imaginea articolului 18 români la bordul navei eşuate în Ucraina

18 români la bordul navei eşuate în Ucraina

Nava, Queen-Haja, sub pavilion Panama, transporta 7.000 de tone de metale feroase şi a eşuat în strâmtoarea Kerch, autorităţile ucrainene comunicând că nu au existat răniţi printre membrii echipajului.  Armatorul navei Queen-Haja este o firmă din Constanţa, Metkar Shipping and Trading, iar vasul are la bord 18 marinari români.

Potrivit autorităţilor portuare româneşti, în cursul zilei de joi vor fi realizate operaţiunile de dezeşuare a navei, urmând ca vaporul să intre apoi în reparaţii.

Vasul transporta încărcătura către Egipt din portul Berdiansk de la Marea Azov şi a eşuat la trei mile depărtare de portul ucrainean Kerci, a anunţat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă de la Kiev, citat de publicaţia Ukranian Journal, în ediţia electronică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici