Video 300 de soldaţi, pompieri şi poliţişti au făcut repetiţii pentru parada de 1 Decembrie în Timişoara - FOTO, VIDEO

300 de soldaţi, pompieri şi poliţişti au făcut, marţi dimineaţa, la Timişoara, repetiţii pentru parada militară ce va avea loc de 1 Decembrie, în cadrul căreia vor survola şi trei elicoptere, traficul rutier fiind blocat timp de două ore în centrul oraşului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

164 afișări

Din cauza repetiţiilor generale pentru parada de 1 Decembrie, marţi dimineaţa, între orele 10.00 – 12.00, traficul rutier a fost blocat în centrul Timişoarei, pe Bulevardul Revoluţiei, prin faţa Palatului Administrativ.

Totodată, traficul rutier va fi blocat şi de Ziua Naţională a României, în acelaşi interval orar, pe Bulevardul Revoluţiei.

În total, peste 300 de soldaţi şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Penitenciarul Timişoara şi Poliţia Locală Timişoara vor participa joi, 1 Decembrie, începând cu ora 11.30, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, pe Bulevardul Revoluţiei.

“În Timişoara, participăm la parada militară cu peste 150 de soldaţi din Brigada 18 Infanterie Banat. Joi, vor survola şi trei elicoptere militare din Giarmata, şi vor fi prezentate taburi, piese de artilerie, aruncătoare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Pîrvu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii 18 Infanterie Banat.

Ceremonia se încheie cu prezentarea onorului de către Brigada 18 Infanterie Banat.

Tot în Timişoara va avea loc joi, începând cu ora 17.00, un spectacol de deschidere a Târgului de Crăciun din Piaţa Victoriei, iar de la ora 17.30 va fi aprins iluminatul festiv de sărbători. Urmează un spectacol folcloric, concerte susţinute de Raluka şi Delia, iar de la ora 22.00, tradiţionalul foc de artificii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici