37 de migranţi prinşi când încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II şi Borş au depistat 37 de cetăţeni din Sri Lanka, Bangladesh, Egipt, Maroc şi Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două mijloace de transport sau pe jos.

692 afișări
Imaginea articolului 37 de migranţi prinşi când încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria

37 de migranţi prinşi când încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria

27 de cetăţeni străini au fost depistaţi miercuri la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, ascunşi într-un tir înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilier pe ruta Turcia-Germania, informează Poliţia de Frontieră.

Este vorba despre cetăţeni din ţări din Africa şi Asia.

Tot în PTF Nădlac II, poliţiştii de frontieră au găsitv într-o autilitară condusă de un cetăţean român 3 cetăţeni din Bangladesh şi Sri Lanka, intraţi legal în România.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Borş au găsit la 100 de metri de graniţă şapte persoane care se deplasau pe jos. În urma cercetărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni din Egipt, Maroc şi Siria, cu vârste cuprinse între 23 şi 43 de ani, intraţi legal în ţara noastră.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetări pentru trafic de migranţi pentru şoferi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii depistaţi ascunşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici