50 de persoane au primit îngrijiri medicale în timpul concertului AC/DC

Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov (SAMBI) şi SMURD au acordat, duminică seara, în timpul concertului formaţiei AC/DC îngrijiri medicale pentru 50 de persoane, cinci fiind duse la spital, dar nu pentru probleme grave, a declarat doctorul Alis Grasu.

49 afișări
Imaginea articolului 50 de persoane au primit îngrijiri medicale în timpul concertului AC/DC

50 de persoane au primit îngrijiri medicale în timpul concertului AC/DC (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit managerului Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, jumătate dintre îngrijirile medicale au fost date de SAMBI, restul de către SMURD.

Dintre cei cinci pacienţi transportaţi la spital s-a aflat şi o femeie, care a fost dusă la Spitalul de Obstretică-Ginecologie Panait Sârbu din Capitală, întrucât avea o mică hemoragie.

La concertul formaţiei australiene hard rock AC/DC, care a avut loc duminică seara în Bucureşti, au participat peste 60.000 de persoane, prestaţia trupei provocând emoţii puternice şi smulgând apaluzele fanilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici