577 permise de conducere, reţinute în ultimele 24 de ore, 36 pentru alcool şi două pentru droguri

Poliţiştii rutieri au reţinut miercuri 577 de permise de conducere şi au retras 281 de certificate de înmatriculare, în urma acţiunilor desfăşurate miercuri.

322 afișări
Imaginea articolului 577 permise de conducere, reţinute în ultimele 24 de ore, 36 pentru alcool şi două pentru droguri

577 permise de conducere, reţinute în ultimele 24 de ore, 36 pentru alcool şi două pentru droguri

Potrivit unui bilanţ, structurile MAI au intervenit miercuri la 4.288 de evenimente, 2.688 dintre acestea pentru menţinerea ordinii publice, iar 1.600 de intervenţii de urgenţă.

Astfel, au fost semnalate 836 posibile infracţiuni, peste 24% dintre acestea fiind din oficiu. Totodată, echipajele au prins în flagrant 131 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 140 de fapte penale, iar faţă de 57 persoane au fost dispuse măsuri preventive.

De asemenea, au fost depistate 23 persoane urmărite naţional sau internaţional.

Poliţiştii rutieri au retras 281 de certificate de înmatriculare şi au reţinut 577 permise de conducere, dintre care 36 pentru consum de alcool şi 2 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise.

Poliţiştii şi jandarmii au constatat 8.645 de contravenţii pentru care au aplicat amenzi de aproape 3,7 milioane de lei. La rândul lor, pompierii au efectuat 74 de controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă, fiind aplicate 365 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 83.000 de lei.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, pompierii au desfăşurat 1.260 misiuni pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 65 pentru stingerea de incendii şi 7 pentru descarcerare. Pe parcursul intervenţiilor pompierilor au fost salvate 10 persoane.

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat 17 misiuni aero-medicale, fiind salvate 16 persoane aflată în situaţii de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici