6 maşini au ars într-o parcare din Galaţi - VIDEO

Mai multe maşini aflate într-o parcare din municipiul Galaţi au fost afectate de un incendiu izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, după ce doi bărbaţi au stropit cu combustibil unul dintre autoturisme, iar apoi i-au dat foc, incidentul fiind surpins de mai multe camere de supraveghere.

67 afișări
Imaginea articolului 6 maşini au ars într-o parcare din Galaţi - VIDEO

6 maşini au ars într-o parcare din Galaţi

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, două autospeciale au sosit la faţa locului pentru a stinge incendiul.

"Am fost sesizaţi la dispecerat la ora 03.38 că într-o parcare a izbucnit un incendiu, iar mai multe autoturisme sunt afectate. Am intervenit cu două autospeciale şi am izolat flăcările. Imaginile video surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată că incendiul a fost provocat de două persoane care s-au apropiat cu o lanternă de un autoturism marca BMW cu număr de înmatriculare de Constanţa pe care l-au stropit cu un lichid inflamabil", a declarat Eugen Chiriţă.

Potrivit sursei citate, în urma incendiului autoturismul a fost distrus în proporţie de peste 80 la sută, fiind afectate şi alte cinci maşini aflate în apropiere.

Video stirileprotv.ro

Cercetările sunt continate de poliţişti, care încearcă să identifice cele două persoane care apar pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, maşina cea mai avariată de incendiu aparţine unei femei din Constanţa, care îşi vizita prietenii din Galaţi şi care le-a spus poliţiştilor că nu are nicio bănuială în legătură cu autorii incendierii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici