630 de studenţi vor face practică pentru Nokia, Siemens sau Leoni pe salarii din bani europeni

Compania Adecco Resurse Umane, parte a grupului cu activităţi în resurse umane Adecco, a câştigat un proiect în valoare de 2,85 de milioane de euro din fondurile europene pentru resurse umane, prin care 630 de studenţi din Timişoara, Cluj şi Sibiu să urmeze stagii de practică în următorii trei ani în marile companii din aceste regiuni, informează Ziarul Financiar.

103 afișări
Imaginea articolului 630 de studenţi vor face practică pentru Nokia, Siemens sau Leoni pe salarii din bani europeni

630 de studenţi vor face practică pentru Nokia, Siemens sau Leoni pe salarii din bani europeni (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Studenţii care participă la program vor primi câte 370 de lei pentru cele trei săptămâni de practică din cadrul programului. Peste 100 de companii, clienţi ai Adecco, au anunţat deja că vor să participe la proiect, printre acestea aflându-se Nokia, Siemens, Bosch, Nestlé, Fujikura Automotive, Leoni, Electrolux sau Kronospan, care vor pune la dispoziţie anual, în medie, câte 3-5 locuri de practică", a spus Alexandra Cioclov, manager de marketing în cadrul proiectului.

Află mai multe despre proiectul european pentru studenţi pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici