A fost finalizată licitaţia pentru construcţia Centrului de Arşi Gravi de la Spitalul din Tg. Mureş

Ministerul Sănătăţii, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale, a finalizat licitaţia pentru construcţia Centrului de Arşi Gravi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tg. Mureş.

166 afișări
Imaginea articolului A fost finalizată licitaţia pentru construcţia Centrului de Arşi Gravi de la Spitalul din Tg. Mureş

A fost finalizată licitaţia pentru construcţia Centrului de Arşi Gravi de la Spitalul din Tg. Mureş

Potrivit Ministerului Sănătăţii, noul centru de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş va avea 7 nivele, iar aria construită – desfăşurată va fi de 24.577 mp.

Acesta va avea următoarele funcţiuni: centru de arşi cu 5 paturi pentru pacienţi critici, 10 paturi pentru terapie intermediară şi pentru microchirurgie şi chirurgie reconstructivă, secţie ATI cu 57 de paturi şi 25 de săli de operaţie distribuite pe două etaje.

Investiţia se ridică la 322 de milioane de lei şi va fi asigurată de Ministerul Sănătăţii prin Banca Mondială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici