A murit chef Adrian Pop, un celebru bucătar din Cluj, după o petrecere la care au participat şi poliţişti

Un celebru bucătar din Cluj a murit după o petrecere la care au participat şi poliţişti. Chef Adrian Pop a fost găsit inconştient lângă local, incidentul fiind la această oră neclar.

12662 afișări
Imaginea articolului A murit chef Adrian Pop, un celebru bucătar din Cluj, după o petrecere la care au participat şi poliţişti

A murit un celebru bucătar din Cluj, după o petrecere la care au participat şi poliţişti (FOTO: Facebook Adrian Pop)

Conform IPJ Cluj, sesizarea a venit pe 7 martie noaptea şi anunţa că în apropierea unui local din Apahida, judeţul Cluj, a fost găsită o persoană în stare de inconştienţă.

A fost identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical şi transportat la o unitate de specialitate.

„În urma primelor verificări efectuate de poliţişti şi a informaţiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanţi părăsind încăperea. În urma constatării medico-legale efectuată de către medicii legişti din cadrul Institutul de Medicină Legală Cluj, a rezultat faptul că leziunile traumatice cranio-cerebrale s-au putut produce prin cădere de la acelaşi nivel, acestea punând în primejdie viaţa victimei”, a anunţat, miercuri, Poliţia Cluj.

Au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădire.

Totodată, Poliţia face verificări în condiţiile în care la chef s-ar fi încălcat interdicţiile din starea de alertă şi la acesta ar fi participat doi poliţişti clujeni.

Surse din anchetă au declarat că bărbatul care a murit este chef Adrian Pop, un cunoscut bucătar din Cluj. Acesta a ajuns la spital în comă şi a murit după câteva zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
chef,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici