A vrut să scape de închisoare, dar se alege cu prelungirea pedepsei. Bărbatul care a evadat ieri de la un punct de lucru din Satu Mare fost prins

  • Bărbatul care a evadat sâmbătă de la un punct de lucru din Satu Mare a fost prins, duminică
  • Acesta se afla pe raza localităţii Madaras
2042 afișări
Imaginea articolului A vrut să scape de închisoare, dar se alege cu prelungirea pedepsei. Bărbatul care a evadat ieri de la un punct de lucru din Satu Mare fost prins

A vrut să scape de închisoare, dar s-a ales cu prelungirea pedepsei. Evadatul de ieri de la Satu Mare a fost prins

Bărbatul care a evadat sâmbătă de la un punct de lucru din Satu Mare a fost prins, duminică, de oamenii legii, potrivit Poliţiei Satu Mare.
 
Deţinutul de 25 de ani executa pedeapsa în regim semi-deschis şi a fugit sâmbătă de la un punct de lucru din Satu Mare.
 
„A fost depistată de către o echipă mixtă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Satu Mare şi Secţia Beltiug pe raza localităţii Madaras”, anunţă oamenii legii.
 
Individul a fost capturat duminică, în jurul orei 17:30, în zona localităţilor Mădăras – Gelu, judeţul Satu Mare, de către o echipă mixtă formată din poliţişti de penitenciare, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti din cadrul Poliţiei Locale.
 
„În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă. (...) În legătură cu fapta săvârşită va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare. De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanşa procedura disciplinară şi, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale”, potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.
 
Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici