Accident cu şase victime în Braşov. O maşină a fost proiectată într-un grup de pietoni

Şase persoane, între care doi copii, au ajuns la spital, joi seară, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie din Braşov, iar unul dintre vehicule a fost proiectat într-un grup de pietoni care traversau pe zebră, doi dintre ei fiind răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

884 afișări
Imaginea articolului Accident cu şase victime în Braşov. O maşină a fost proiectată într-un grup de pietoni

Accident cu şase victime în Braşov. O maşină a fost proiectată într-un grup de pietoni

În accidentul din Braşov au fost rănite şase persoane, între care doi adulţi şi doi copii din maşinile care s-au ciocnit, precum şi alţi doi adulţi care erau pietoni.

„Am intervenit cu două echipaje SMURD şi două Ambulanţe. Victimele erau conştiente, unul dintre pietoni fiind rănit mai grav. La faţa locului s-a aflat şi un echipaj de stins incendii cu apă şi spumă, pentru asigurarea măsurilor de securitate“, a declarat Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al Inpstectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza unuia dintre şoferi care nu a oprit în intersecţia marcată cu semn de circulaţie, în condiţiile în care semaforele nu erau funcţionale.

„Din primele informaţii, un autoturism care se deplasa pe strada Castanilor înspre 15 Noiembrie nu ar fi oprit la indicatorul Stop instalat în intersecţie, semaforul nu ar fi fost funcţional şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe 15 Noiembrie în direcţia Steagul. Unul dintre autovehicule ar fi fost proiectat în nişte pietoni care traversau strada“, a declarat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

Poliţiştii braşoveni au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi verifică modul cum s-a produs evenimentul rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici