ACCIDENT de tramvai la Iaşi: Vatmanul a fost rănit grav

Un vatman din cadrul Regiei ieşene de transport a fost grav rănit, miercuri, după ce tramvaiul pe care îl conducea s-a ciocnit cu o autoutilitară aparţinând societăţii ApaVital din Iaşi, şoferul acesteia făcând o manevră bruscă de întoarcere, pe linie dublă continuă.

348 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT de tramvai la Iaşi: Vatmanul a fost rănit grav

ACCIDENT de tramvai la Iaşi: Vatmanul a fost rănit grav (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Accidentul s-a petrecut, miercuri după-amiază, în cartierul ieşean Alexandru cel Bun.

Potrivit poliţiştilor rutieri, şoferul unei autoutilitare aparţinând societăţii ApaVital, din Iaşi, a făcut o manevră bruscă de întoarcere, pe linie dublă continuă, autoutilitara fiind lovită de un tramvai care rula regulamentar.

Vatmanul tramvaiului a fost grav rănit, fiind transportat la spital de un echipaj SMURD sosit la faţa locului. Bărbatul a fost internat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, cu numeroase traumatisme, iar potrivit medicilor starea sa este stabilă.

Şefii Regiei locale de transport afirmă că în tramvai, în momentul impactului, se afla un singur călător, care nu a fost rănit.

Conducerea regiei estimează că pagubele produse tramvaiului în urma accidentului se ridică la câteva mii de euro.

Pe numele şoferului autoutilitarei a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Circulaţia tramvaielor în zonă a fost întreruptă timp de aproape o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici