Accident de vânătoare. Un bărbat a fost împuşcat din greşeală, în Bistriţa-Năsăud

  • Un bărbat a fost împuşcat din greşeală, sâmbătă, la o partidă de vânătoare din Bistriţa-Năsăud.
  • Echipajul medical a mers pe jos 2 kilometri pentru a ajunge la el, zona fiind greu accesibilă.
1408 afișări
Imaginea articolului Accident de vânătoare. Un bărbat a fost împuşcat din greşeală, în Bistriţa-Năsăud

Poliţiştii anunţă că incidentul s-a produs în localitatea Rebrişoara, unde o persoană a fost rănită la o partidă de vânătoare şi a ajuns la spital.

A fost identificată persoana rănită ca fiind un bărbat de 47 de ani, din Parva.

„Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfăşurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrişoara şi ar fi fost împuşcat accidental de un vânător în vârstă de 47 de ani, din Rebrişoara”, transmite Poliţia Bistriţa-Năsăud.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase care fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

La rândul său, ISU informează că a acordat primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 47 de ani, care avea o plagă împuşcată în coapsă.

Incidentul s-a petrecut în pădure, într-o zonă greu accesibilă.

„Pentru a ajunge la victimă, echipajul medical a mers pe jos aproximativ 2 kilometri. Victima a fost găsită cu o uşoară hipotermie, conştientă şi cooperantă, prezenta o plagă împuşcată la nivelul coapsei şi a fost transportată la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale de specialitate”, este anunţul ISU Bistriţa-Năsăud.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici