Video Accident grav în Neamţ. Un TIR a agăţat un pod de cale ferată. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite

  • Un grav accident s-a produs marţi în judeţul Neamţ.
  • Un TIR a agăţat un pod de cale ferată, iar bucăţi din acesta au căzut peste un microbuz transport persoane.
  • Două persoane au decedat, iar alte două sunt în stare gravă.
  • Conform ISU Neamţ, doi bărbaţi au murit în urma accidentului, iar alţi doi bărbaţi şi o femeie au ajuns la spital.
3155 afișări

UPDATE: Circumstanţele în care s-a produs accidentul din Neamţ, soldat cu 2 morţi şi 3 răniţi

Accidentul din judeţul Neamţ s-a produs din cauza unui TIR care a ignorat indicatorul de limitare a înălţimii şi a lovit o bârnă metalică. Bârna s-a desprins şi a căzut peste un microbuz de transport persoane.

Poliţiştii din Neamţ au intervenit la accidentul produs pe DN 15, în localitatea Tarcău, soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor trei.

Din primele cercetări reiese că, în timp ce un bărbat de 40 de ani, din localitatea Brusturi, conducea un ansamblul de vehicule pe DN 15, din direcţia Bicaz – Piatra Neamţ, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului rutier de limitare a înălţimii, moment în care cu un utilaj pe care îl transporta ar fi acroşat o bârnă metalică, care în urma coliziunii s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste un microbuz de transport persoane care se deplasa din sensul opus.

În urma accidentului a murit şoferul în vârstă de 41 de ani şi un pasager de 47 de ani, iar alţi trei pasageri au fost răniţi.

Victimele au fost preluate şi transportate la spital.

Şoferul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Conform ISU Neamţ, doi bărbaţi au murit în urma accidentului, iar alţi doi bărbaţi de 74 şi 55 de ani şi o femeie de 76 de ani au ajuns la spital.

„Una dintre victime a fost scoasă din microbuz de către participanţii la trafic până la sosirea forţelor de intervenţie şi a fost preluată de un echipaj SAJ”, transmite ISU Neamţ.

UPDATE: Două persoane au murit, una a fost preluată de SAJ conştientă, iar alta este inconştientă, resuscitată, a anunţat ISU Neamţ.

Un grav accident s-a produs marţi în judeţul Neamţ. Primele informaţii arătau că şoferul unui microbuz a murit, iar trei persoane ar fi încarcerate.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 15, în localitatea Tarcău.

Un TIR ar fi agăţat un pod de cale ferată, iar bucăţi din acesta ar fi căzut peste un microbuz transport persoane.

Primele informaţii furnizate de IPJ Neamţ arătau că şoferul microbuzului ar fi murit, iar trei persoane ar fi încarcerate.

Vom reveni

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici