Video Accident GRAV în Olt: Un mort şi 13 răniţi după impactul între un microbuz şi cinci maşini | FOTO, VIDEO

O persoană a murit şi alte 13, printre care şi o femeie însărcinată, au fost transportate la spital, în urma accidentului produs marţi pe DN 65, în localitatea Priseaca, din judeţul Olt.

2882 afișări

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, bărbatul care a murit în urma impactului avea 49 de ani, era din Scorniceşti şi era pasager în microbuz.

Două persoane sunt grav rănite şi au fost transportate la spital. Una dintre acestea este o femeie de 27 de ani, din Slatina, care este însărcinată în luna a şaptea. Ea se afla la volanul unuia dintre cele trei autoturisme implicate în accident.

Alte două victime sunt rănite mai uşor, în timp ce restul au prezentat escoriaţii şi contuzii, au mai transmis reprezentanţii ISU Olt.

În accidentul produs marţi pe DN65, în localitatea Priseaca, au fost implicate şase maşini, printre care un microbuz, un TIR, o autoutilitară şi trei autoturisme.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Potrivit Poliţiei Olt, accidentul a avut loc marţi pe pe DN65 Piteşti - Slatina, în localitatea Priseaca. În accident au fost implicate trei autoturisme, un microbuz, un autotren şi o autoutilitară.

Reprezentanţii Poliţiei Olt au declarat că, în urma impactului, o persoană a murit şi alte trei sunt rănite.

În total, în accident sunt implicate, potrivit primelor informaţii transmise de ISU Olt, 16 persoane.

Pentru acordarea asistenţei medicale la faţa locului au fost trimise şapte ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi nouă ambulanţe SAJ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici