Accident GRAV în Teleorman: O persoană a murit şi cinci au fost rănite

O persoană a murit, iar alte cinci, printre care şi un copil, au fost rănite, într-un accident produs, duminică, pe un drum judeţean din Giurgiu. La intervenţie au participat mai multe autospeciale din Teleorman şi Dâmboviţa, dar şi elicopterul SMURD.

973 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Teleorman: O persoană a murit şi cinci au fost rănite

Accident GRAV în Teleorman: O persoană a murit şi cinci au fost rănite

Accidentul a avut loc, duminică, pe DJ 701, în comuna Gratia, judeţul Teleorman.

Potrivit ISU Teleorman, în accident au fost implicate şase victime, cinci adulţi şi un copil. Toate cele şase victime se aflau în aceeaşi maşină.

O femeie a murit, iar o fată de 15 ani, în stare gravă, a fost preluată cu elicopterul SMURD şi transporată la spital, anunţă reprezentanţii ISU. Restul victimelor au ajuns la spital cu ambulanţele.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Teleorman şi ISU Dâmboviţa, dar şi ambulanţe de la SAJ Teleorman, precum şi elicopterul SMURD.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Taguri:
accident,
victime,
isu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici