Accident grav în Tulcea. Microbuz în care erau mai multe persoane s-a răsturnat. UPDATE: Cinci persoane au fost rănite

Este alertă în Tulcea, unde un microbuz în care se aflau mai multe persoane s-a răsturnat, joi, între Ostrov şi Dăeni, în afara carosabilului. Deocamdată nu se ştie starea călătorilor, mai multe autospeciale de salvare fiind trimise în zonă.

6022 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Tulcea. Microbuz în care erau mai multe persoane s-a răsturnat. UPDATE: Cinci persoane au fost rănite

Accident grav în Tulcea. Microbuz în care erau mai multe persoane s-a răsturnat. UPDATE: Cinci persoane au fost rănite

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în urma unui apel prin 112 a fost anunţat un accident rutier pe DJ 222F, Ostrov-Dăeni, în judeţul Tulcea.

Potrivit primelor informaţii, un microbuz cu persoane s-a răsturnat în afara carosabilului.

Cinci persoane, între care un adolescent de 17 ani, au fost rănite, joi, în urma accidentului dintre Ostrov şi Dăeni, judeţul Tulcea, unde un microbuz s-a răsturnat.

Potrivit ISU Tulcea, în microbuz se aflau 14 persoane, cinci dintre ele fiind rănite.

„Toţi sunt conştienţi şi stabili. Elicopterul asigură triajul victimelor”, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

A fost alertă în Tulcea, unde un microbuz în care se aflau mai multe persoane s-a răsturnat, joi, între Ostrov şi Dăeni, în afara carosabilului. Mai multe autospeciale de salvare au fost trimise în zonă şi a fost alertat şi elicopterul SMURD.

Taguri:
alertă,
microbuz,
tulcea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici