Video Accident GRAV în Vrancea UPDATE: Bilanţul victimelor a crescut la patru morţi | VIDEO

Două persoane au murit şi patru au fost rănite grav, duminică, în urma unui accident între două maşini, pe DE 85, în comuna Călimăneşti, localitatea Pădureni, din Vrancea. Mai multe echipaje de prim-ajutor intervin la faţa locului.

6836 afișări

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, două fiind declarate decedate.

„La fata locului intervin o autospecială de stingere, descarcerarea şi 5 echipaje medicale SMURD şi SAJ. Spre locul intervenţiei se deplasează şi elicopterul SMURD. Din primele informaţii, două persoane sunt decedate, iar 4 rănite”, a transmis IGSU.

De asemenea, ISU Vrancea a transmis că unul dintre răniţi, o fată de 13 ani, este în stop cardio-respirator şi se fac manevre de resuscitare.

UPDATE: Bilanţul victimelor a crescut la patru morţi

Bilanţul victimelor accidentului rutier petrecut duminică pe DE 85, din judeţul Vrancea, este de patru morţi şi doi răniţi, potrivit ultimelor informaţii primite din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă judeţean. Între persoanele decedate este şi un copil în vârstă de 15 ani.

Ultimul bilanţ arată că patru persoane, între care şi un copil de 15 ani, au murit, iar alte două sunt rănite grav, fiind transportate la spitale din judeţul Vrancea.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de la Poliţie, Ambulanţă, SMURD şi ISU, inclusiv autospeciala pentru victime multiple.

Traficul rutier pe DE 85, în zona localităţii Pădureni, a fost blocat timp de zeci de minute pe ambele sensuri.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici