ACCIDENT GRAV la Ploieşti: O ambulanţă s-a răsturnat după ce a fost lovită de un autoturism. Cinci persoane, la spital - FOTO

Cinci persoane, între care o persoană în vârstă de 78 de ani care suferise o ischemie şi era transportată de o ambulanţă, au ajuns, duminică seara, la spital, după ce autosanitara a fost lovită de un autoturism, într-o intersecţie din Ploieşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4073 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV la Ploieşti: O ambulanţă s-a răsturnat după ce a fost lovită de un autoturism. Cinci persoane, la spital - FOTO

ACCIDENT GRAV la Ploieşti: O ambulanţă s-a răsturnat după ce a fost lovită de un autoturism. Cinci persoane, la spital

Potrivit martorilor, ambulanţa avea în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, iar în momentul în care a vrut să traverseze intersecţia a fost izbită de un autoturism care trecea pe culoarea verde a semaforului.

"Se fac verificări cu privire la modul în care s-a produs acest accident. Cert este că ambulanţa avea pornite semnalele acustice şi luminoase” a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Marian Popescu.

În urma impactului, ambulanţa s-a răsturnat.

Potrivit conducerii Serviciului de Ambulanţă Prahova, autosanitara se îndrepta spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, având un pacient care reprezenta urgenţă majoră.

“Echipajul transporta un pacient în vârstă de 78 de ani care suferise o ischemie. Acest caz reprezintă o urgenţă majoră, aşadar se justifică folosirea semnalelor acustice şi luminoase”, a declarat dr Daniel Nicolae, manager al SAJ Prahova

Potrivit ISU, la spital au ajuns cinci victime, trei din ambulanţă şi două din cealaltă maşină.

“Sunt cinci persoane transportate la spital, cu traumatisme şi plăgi. Printre victime se numără şi o minoră în vârstă de 17 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

“Ambulanţierul şi asistenta medicală au suferit contuzii care nu le pun viaţa în pericol. Au rămas la spital pentru investigaţii. La fel şi bolnavul, care în urma accidentului a suferit o plagă occipitală”, a adăugat dr Daniel Nicolae.

Din cauza accidentului, traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate aproximativ o oră.

O femeie care s-a oprit să privească accidentul a leşinat şi a fost dusă cu o ambulanţă la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici