Trei persoane decedate şi patru rănite într-un accident. O maşină a intrat pe contrasens

Trei persoane au murit şi patru au fost rănite, marţi noaptea, într-un accident rutier care a avut loc pe DN1 R pe raza comunei Călăţele, judeţul Cluj, după ce şoferul unei maşini ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, transmite corespondentul MEDIDFAX.

7791 afișări
Imaginea articolului Trei persoane decedate şi patru rănite într-un accident. O maşină a intrat pe contrasens

Trei persoane decedate şi patru rănite într-un accident. O maşină a intrat pe contrasens (Imagine: Mihai Dascalescu/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, miercuri, în accident au decedat ambii şoferi ai celor două maşini implicate.

”În noaptea de marţi spre miercuri, pe DN1 R, pe raza comunei Călăţele, sat Călata, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor patru. Conform primelor cercetări, un bărbat de 38 de ani, din comuna Rona de Sus, judeţul Maramureş, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1 R, pe direcţia Beliş - Huedin, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din oraşul Huedin. Accidentul s-a soldat cu decesul celor doi conducători auto, precum şi a unui bărbat de 24 de ani, din Huedin, pasager în autovehiculul care circula pe direcţia Huedin-Beliş”, se arată în documentul citat.

Poliţiştii au subliniat că un tânăr de 17 ani şi un minor de 3 ani, cetăţeni irlandezi, pasageri în autovehiculul care a pătruns pe sensul opus, ar fi suferit leziuni grave, iar doi tineri, ambii de 17 ani, din Huedin, pasageri în acelaşi autoturism, ar fi suferit leziuni uşoare.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 17.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici