Accident GRAV la şantierul podului peste Dunăre, de la Brăila: Un muncitor a murit strivit

Un bărbat a murit, luni, pe şantierul podului peste Dunăre, de la Brăila, după ce a fost strivit de câteva ţevi de PVC. Potrivit primelor informaţii, ţevile s-au desprins şi au căzut peste victimă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

24454 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV la şantierul podului peste Dunăre, de la Brăila: Un muncitor a murit strivit

Accident la şantierul podului peste Dunăre, de la Brăila. Un muncitor a murit

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie din Brăila au anunţat că un bărbat de 51 de ani a murit după ce a fost strivit de nişte ţevi.

Accidentul s-a produs luni dimineaţa, în jurul orei 9.00.

Se pare că bărbatul, din Mureş, ajuta la descărcarea unor ţevi din PVC, în momentul în care acestea s-au desprins din sistemul de prindere şi au căzut peste el.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la SMURD, dar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, cazul va fi anchetat de inspectorii de muncă.

 

Taguri:
accident,
şantier,
pod

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici