Accident grav pe DN6. Au fost implicate două microbuze şi un autoturism

Un accident grav în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism s-a produs vineri pe DN6 în judeţul Caraş-Severin. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

300 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe DN6. Au fost implicate două microbuze şi un autoturism

Sursa - Arhiva Foto

Un accident grav în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism s-a produs vineri pe DN6 în judeţul Caraş-Severin. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Pompierii au anunţat că vineri intervin pe DN6, în zona localităţii Teregova.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Din primele date, două persoane au rămas încarcerate într-un microbuz. De asemenea, sunt mai multe persoane rănite.

În prezent, 10 dintre ocupanţii care au suferit leziuni primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor de prim ajutor. Printre acestea se află un minor, în stop cardio-respirator, căruia i se aplică manevrele salvatoare de viaţă.

Traficul rutier în zonă este blocat, iar echipajele de intervenţie acţionează pentru salvarea victimelor şi deblocarea şoselei.

La faţa locului, salvatorii intervin cu o autospecială de descarcerare, două autospecială de transport personal şi victime multiple, trei autospeciale SMURD, un elicopter SMURD şi şase echipaje medicale SAJ.â

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici