ACCIDENT în Dâmboviţa: Şase persoane au fost rănite, după ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitară

Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite, marţi, după ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitară, pe DN 702 B, în judeţul Dâmboviţa.

212 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Dâmboviţa: Şase persoane au fost rănite, după ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitară

ACCIDENT în Dâmboviţa: Şase persoane au fost rănite, după ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitară (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae, accidentul a avut loc pe DN 702 B, între localităţile Măneşti şi Tătărani, după ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu o autoutilitară.

În urma impactului, au fost răniţi şase pasageri din microbuz, iar la faţa locului au intervenit mai multe salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa şi SMURD şi pompierii militari de la descarcerare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa a precizat că în accident au fost răniţi trei copii - un băiat de 10 ani şi două fete de 15 şi 16 ani -, precum şi o femeie de 37 de ani, o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 33 de ani. Victimele sunt din localităţile Tătărani şi Cândeşti.

Conform sursei citate, cei şase răniţi au traumatisme cranio-cerebrale uşoare şi diverse leziuni, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici