ACCIDENT în Dâmboviţa: Un microbuz cu opt persoane, lovit de un autoturism. Două femei şi un copil au fost răniţi

Două femei şi un copil, pasageri într-un microbuz care circula, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 72 A Târgovişte - Câmpulung Muscel, au fost răniţi, după ce un autoturism a intrat în autovehiculul de transport persoane.

144 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Dâmboviţa: Un microbuz cu opt persoane, lovit de un autoturism. Două femei şi un copil au fost răniţi

ACCIDENT în Dâmboviţa: Un microbuz cu opt persoane, lovit de un autoturism. Două femei şi un copil au fost răniţi (Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, microbuzul în care se aflau şoferul şi opt pasageri a fost lovit de un autoturism ajuns pe contrasens, condus de o femeie care a vrut să evite o persoană ce se deplasa pe carosabil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Accidentul a avut loc la ieşirea din Târgovişte pe Drumul naţional 72 A. Din primele verificări, dar şi din declaraţiile conducătorilor auto, şoferiţa unui autoturism a pătruns pe contrasens după ce a încercat să evite accidentarea unei femei care mergea pe carosabil. Şoferul microbuzului a declarat că maşina i-a apărut brusc în faţă şi nu a mai putut să evite impactul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Potrivit sursei citate, în microbuz se aflau opt pasageri, iar în urma accidentului două femei şi un copil au fost răniţi, fiind duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, în prezent fiind în afara pericolului, în stare stabilă.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru vătămare corporală şi încearcă acum să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, martorii spunând că femeia care circula pe carosabil era în stare de ebrietate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici