Accident mortal pe DN 66, în Hunedoara

O femeie a murit şi alta a fost rănită grav, într-un accident rutier produs vineri pe DN 66, în apropierea localităţii Măceu, judeţul Hunedoara, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod.

368 afișări
Imaginea articolului Accident mortal pe DN 66, în Hunedoara

Accident mortal pe DN 66, în Hunedoara

Potrivit Poliţiei Hunedoara, maşina a intrat într-un cap de pod de pe marginea DN 66, în apropiere de Măceu.

Pompierii au extras cele două victime. O femeie de 42 de ani, şoferul maşinii, a suferit leziuni grave şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Pentru pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 75 de ani, s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajele SAJ, însă din păcate femeia nu a mai putut fi salvată.

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Hunedoara, victima decedată suferise multiple fracuri deschise şi plăgi contuze şi a fost găsită în stop cardio-respirator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici