Accident naval pe braţul Sulina. O persoană a fost rănită

  • Un accident naval a avut loc luni dimineaţa pe braţul Sulina.
  • O persoană a fost rănită, a anunţat ISU Tulcea.
302 afișări
Imaginea articolului Accident naval pe braţul Sulina. O persoană a fost rănită

Accident naval pe braţul Sulina. O persoană a fost rănită

Accidentul a avut loc pe braţul Sulina, în zona milei 17.

La faţa locului intervin trei subofiţeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan cu o ambarcaţiune.

La momentul ajungerii echipajului de pompieri, cele două persoane implicate în accident se aflau pe malul braţului Sulina, iar una din acestea prezenta leziuni la nivelul capului.

Pompierii îi acordă asistenţă medicală de urgenţă, au asigurat ambarcaţiunea în care aceştia se aflau şi urmează ca persoana rănită să fie predată unui echipaj medical naval.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici