Accident oribil în Galaţi. Un şofer a fost strivit de propriul autocar

  • Un şofer a fost strivit de propriul autocar.
  • Accidentul s-a produs în oraşul Galaţi, în timp ce victima încerca să repare instalaţia de aer condiţionat.
  • Poliţiştii fac cercetări şi au deschis un dosar penal.
5358 afișări
Imaginea articolului Accident oribil în Galaţi. Un şofer a fost strivit de propriul autocar

Accident oribil FOTO: Mediafax

Accidentul s-a produs în oraşul Galaţi, joi dimineaţa, imediat după miezul nopţii.
 
Conform apelului la 112 făcut de către pasagerii din autocar, şoferul în vârstă de 31 de ani s-a băgat sub autocar încercând să repare instalaţia de aer condiţionat. Maşina a căzut peste el şi l-a strivit.
 
Autocarul era înmatriculat în Cehia şi transporta cetăţeni moldoveni.

„La data de 02.07.2020, a.c ora 00:39, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, pe strada Calea Prutului, în dreptul staţiei PecoRompetrol, pe sensul de intrare în oraş, a fost oprit un autocar înregistrat în Cehia ce transporta cetăţeni moldoveni, iar şoferul acestuia a decedat încercând să repare instalaţia de aer condiţionat. La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din satul Pădureni, comuna Grajduri, judeţul Iaşi, a încercat să repare instalaţia de aer de sub autocar iar în timp ce efectua această activitate a umblat la un robinet care prezenta o defecţiune iar când a dat drumul la aerul din perna suspensiei pneumatice, a fost prins sub autocar, decedând”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii gălăţeni. Potrivit procedurii, cercetările vizează infracţiunea de „ucidere din culpă”, au transmis autorităţile. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici