Accident pe DN 1D: 12 persoane rănite după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un şanţ

Nouă adulţi şi trei copii au fost răniţi uşor după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi a intrat într-un şanţ, marţi, pe DN 1D, la intrarea în localitatea ialomiţeană Jilavele, victimele fiind duse la Spitalul Municipal Urziceni.

247 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 1D: 12 persoane rănite după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un şanţ

Accident pe DN 1D: 12 persoane rănite după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un şanţ

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ialomiţa, agent Iulia Fecioru, accidentul a avut loc pe DN 1D, la intrare în localitatea ialomiţeană Jilavele, pe sensul dinspre Ploieşti spre Urziceni.

"În microbuz erau 14 persoane, dintre care nouă adulţi şi trei copii au fost răniţi uşor, din cauza cioburilor geamurilor sparte, potrivit primelor informaţii", a declarat Iulia Fecioru.

Cele 12 persoane rănite au fost transportate la Spitalul Municipal din Urziceni, starea lor fiind stabilă, a precizat Iulia Fecioru.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu microbuzul în şant, a mai spus purtatorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici